muller garden life B.V.

dť inspiratiebron voor een buitengewone tuin.advies
tuinontwerp
grondwerk
tuinaanleg
herinrichting en aanpassingen
boomverzorging
aanleg balkon- en daktuinen
bestrating: aanleg paden, terrassen, opritten
vijvers en waterpartijen
afscheidingen
houtconstructies: pergola's
beplanting
bouwkundige werken
periodiek- en contractonderhoud

Profiel

Het is niet iedereen gegeven zijn tuin zonder hulp op een smaakvolle manier in te richten. Helemaal als men eens wat anders wil. De tuinen van Muller Garden Life B.V. hebben alles te bieden, wat zelfs de meest verwende tuinliefhebber zich maar kan wensen. Sfeer, duurzaamheid, exclusiviteit en uitstraling zijn trefwoorden en uiterlijke kenmerken van Muller Garden Life B.V.

Voor een tuin bij een nieuwe of bestaande woning adviseren wij u niet alleen, maar bedenken en creŽren aparte ontwerpen, die wij tot in de kleinste details uitvoeren. Hierbij is het zeker het vermelden waard dat ons bedrijf alle handelingen in eigen beheer uitvoert. Naast gespecialiseerde hoveniers voor de aanleg, hebben wij specialisten in huis voor straat-, timmer- en metselwerken, voor het realiseren van een buitengewone tuin.

Een tuin bij een nieuwe woning? Dat kan niet vroeg genoeg beginnen

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning. Het is prettig om vanuit uw woning uit te kijken op een mooie tuin. Maar het is natuurlijk ook heel prettig om in die tuin lekker te kunnen leven. En juist aan het begin van een tuinproject liggen alle opties nog open. Het ideale moment dus om doordacht van start te gaan en om alle voor het eindresultaat relevante factoren te optimaliseren.

Als opdrachtgever kunt u juist veel profijt van onze inbreng hebben. Wij van Muller Garden Life B.V. ontwerpen samen met u ķw tuin. Dat doen wij door goed naar u te luisteren. Door samen met u uw wensen door te nemen, het beschikbare budget te toetsen, om uw tuin tip top te realiseren.
Voor het hele traject of een deel daarvan kunt u bij ons terecht. Van creatie tot aanleg, tot en met onderhoud. Wij hebben daarvoor alle nodige capaciteit en expertise in huis. Werkt u met ons samen, dan bent u absoluut verzekerd van een tuin die aan uw wensen voldoet.

Ontwerp

Zonder ontwerp kan een aannemer geen huis bouwen. Dit is om moeilijkheden vragen. Dit geldt ook voor de aanleg van uw tuin. Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces, waarbij uw wensen en ideeŽn centraal moeten staan. Muller Garden Life B.V. vertaalt dit alles in een creatief doordacht tuinontwerp.

Met een schat aan ervaring en kennis kenmerkt
Muller Garden Life B.V. zich door:


Spitsvondige en doordachte tuinontwerpen.
Aandacht voor uw wensen en verwachtingen.
Het in acht nemen van de financiŽle mogelijkheden.
Het berekenen van een reŽle ontwerpvergoeding.

Tuin verandering

Wie zijn tuin wil veranderen gaat niet over ťťn nacht ijs. Want een tuin veranderen doet men met het oog op de toekomst en met een kijk op het verleden. Bij het veranderen van een tuin staat in onze aanpak de wensen van u als klant centraal. Daarbij wordt rekening gehouden met de bestaande elementen, die behouden moeten blijven. Zo ontstaat de ideale mix van oud en nieuw.

Muller Garden Life B.V. verandert tuinen, die stuk voor stuk gezien mogen worden. Kleurrijk, kunstig, klassiek, strak, speels of sober, wij geven iedere tuin een eigen karakter.

Daktuinen

Daktuinen zijn een prima oplossing om een verstedelijkte omgeving een groen karakter te geven.
Niet ieder hoeveniersbedrijf is in staat een daktuin aan te leggen. Het is zeer specialistisch werk.
Men dient rekening te houden met zeer specifieke factoren: o.a. het gewicht, de constructie, de terrassering, de irrigatie, de zon, de wind, de aarde, de beplanting, de voedingstoffen, enz.
Kortom, met het aanleggen van een daktuin moet rekening worden gehouden met tal van praktische en technische eisen.

Op de daken van kantoorgebouwen en wooneenheden heeft Muller Garden Life B.V. al zeer veel fraaie daktuinen gerealiseerd en daarbij de natuur een groengebied teruggegeven.

Tuin onderhoud

Een tuin leeft. Niets is zo 'bewegelijk' als een tuin. Regelmatig onderhoud voorkomt verwildering van de tuin. Zelfs wanneer u van een zo natuurlijk mogelijke tuin houdt, moet er zo nu en dan onderhoud worden gedaan. U kunt dat geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten. Op contract of op afroep, bijvoorbeeld voor een voor- of najaarsbeurt.

Boomverzorging

Bomen hebben behoefte aan een regelmatige en vakkundige verzorging. Hierdoor kunnen ze zich ontwikkelen tot een gezonde volwassen boom, die in zijn omgeving blijft passen.
Muller Garden Life B.V. heeft de specialisten in huis om alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. boomverzorging vakkundig uit te voeren.

Een beknopt overzicht:
Advies
 • vormgeving
 • inrichting
 • beheer
 • periodiek onderhoud
Snoeien
 • achterstallige snoei (in geval van slecht beheer)
 • veiligheidssnoei (i.v.m. afvallen van dood en aangetast hout)
 • correctiesnoei (in geval van storm)
 • vormsnoei
Standplaatsverbetering
Onderzoek naar:
 • samenstelling van de bodem en lucht
 • waterhuishouding
 • voedingstoestand
 • verplaatsing
Vellen
 • verwijderen van zieke- en slechte bomen

Bestrating: ook ons werk

Een onderdeel dat eigenlijk in geen enkele tuin ontbreekt is de bestrating; terrassen, tuinpaden, opritten. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een hovenier niet kan bestraten.

Bij het horen van het woord hoveniersbedrijf denkt men aan bomen, planten, heesters en al het andere wat groeit en bloeit. Terecht, we houden ons hier iedere dag mee bezig, maar evenveel met bestraten. Want ook dit vak - want dat is het - beheersen wij.

Terrassen, paden, opritten, parkeerplaatsen, tegels onder speel- en zitplateau's zijn zo bepalend in een tuin, dat wij er juist graag rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorgdragen voor de uitvoering.

Vakmanschap is daarbij een vereiste, want een bestrating moet er ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Interieurbeplanting

Gezelligheid is veelal de belangrijkste reden waarom mensen planten kopen voor huis en werkomgeving. Daarnaast kunnen planten ook dienen als decoratief element, representatie, afscheidingen en routemarkering. Tevens functioneren planten prima als rustgevend groenelement.

Muller Garden Life B.V. levert en onderhoudt al vele jaren interieurbeplanting op basis van hydrocultuur voor bedrijven, instellingen, overheid, banken, enz.

Onze beplanting is volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en zijn financiŽle mogelijkheden.
Met een uitgebreide keuze in maten, vormen en materialen van plantenbakken kunnen wij iedere ruimte verrijken met decoratieve en functionele beplanting.

Kwaliteit

Voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden is het uiterst effectief mensen te kunnen inschakelen, die op alle onderdelen van de aanleg van een tuin thuis zijn.
Al onze medewerkers zijn goed geschoold en volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van zowel de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, als de beste en meest efficiŽnte manier van werken.
In combinatie met gevoel voor vormgeving, kleuren en verhoudingen komt zo een kwalitatief hoogwaardig produkt tot stand, voor optimaal tuingenot.

Onze werkwijze

Wij beginnen altijd met een kosteloos oriŽnterend gesprek. Daarin maakt de opdrachtgever zijn of haar wensen kenbaar en geeft een richtlijn betreffende het bestedingspatroon.
Na oriŽntatie, beeldvorming en door ons aangedragen adviezen, laten wij zien wat het maken van een tuinontwerp inhoud en tonen u met behulp van foto's een breed scala van door ons ontworpen en aangelegde tuinen.
U kunt ons dan opdracht geven een ontwerp te tekenen - al dan niet met een beplantingsplan - en een offerte voor de aanleg uit te brengen. Na de presentatie hiervan en uw akkoord wordt een datum vastgelegd voor de uitvoering.

Adres

muller garden life bv

 
Amsterdam   Soest

 
Adres :Paterslaan 9
1023 NZ Amsterdam Noord
  Adres :Weteringpad 86
3762 ES Soest
Telefoon :020-4904220 //4904332   Telefoon :035-6017943
Fax:020-4904257  
Postbus:Postbus 36151
1020 MD Amsterdam
  Postbus:Postbus 3023
3760 DA Soest
Openingstijden:Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur   Openingstijden:Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur

 


Muller Garden Life B.V. is ťťn van de 200 erkende hoveniersbedrijven in Nederland.
Dat benadrukt niet alleen de kwaliteit die geleverd wordt, maar is tevens een waarborg voor volledige garantie