Tuinonderhoud en boomverzorging

Uw tuin is altijd in beweging en leeft. Planten en bomen groeien nu eenmaal, en dus is onderhoud regelmatig nodig. Hoe ver u hierin wilt gaan, hangt af van uw wensen. De een vindt een strakke en opgeruimde tuin mooi. De ander houdt meer van een wilde, weelderige tuin. Welke buitenruimte u ook heeft, onderhoud hoort erbij. 

Met verantwoord onderhoud heeft u langer plezier van uw tuin. Denk hierbij aan maaien, verticuteren, onkruidbestrijding, snoeien, bemesten, bestrijden van ziekten en plagen zijn werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin en bomen in optimale conditie houden.

Onderhoud aan tuin, terras, terrein of gevel

Ontbreekt het u aan tijd of kennis om onderhoud zelf te doen? Wij nemen u het werk graag uit handen.

Uw tuinonderhoud kunt u geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten. Op contract of op afroep, bijvoorbeeld voor een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken. Ook contracten waarin wij maandelijks of wekelijks komen zijn mogelijk. Wij werken zowel op contract- als op regiebasis. Daarnaast bieden wij een vakantieservice. 

Ook voor bedrijven

Ook voor het onderhoud van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein kunt u bij ons terecht. Een mooi onderhouden tuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet.

Boomverzorging en snoeien

Ook bomen hebben onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud houdt uw bomen mooi en gezond, en natuurlijk in de gewenste grootte of vorm. Wij bieden uw bomen vakkundig onderhoud, gericht op duurzaam plezier van uw bomen. Regelmatig snoeien valt onder het onderhoud van uw tuin. Daarnaast snoeien wij bij diverse gelegenheden, zoals slecht beheer (achterstallige snoei), dood en aangetast hout (veiligheidssnoei) of storm (correctiesnoei). Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor verantwoorde vormsnoei. Ook het verwijderen van zieke en slechte bomen nemen wij voor onze rekening.

Wij geven u advies op de ligging en het beheer van uw bomen. Hierbij houden we rekening met bijvoorbeeld de samenstelling van de bodem en lucht, de waterhuishouding en de voedingstoestand. 

Vakkundig en verantwoord snoeien van bomen
Logo van Boom Veiligheid Controleur

Muller Garden Life is erkend Boom Veiligheid Controleur. 

De zorgplicht rondom bomen is wettelijk bepaald. Een boomveiligheidscontroleur bevordert een veilige omgeving van de boom. Hij controleert de bomen met behulp van de Visual Tree Assessment (VTA)-methode. Hiermee kan hij bomen visueel beoordelen, de bevindingen registreren en adviseren over vervolgstappen.